Wereldvluchtelingenweek 1998

Nationale actie 'Een piek per kilo'

< deze aktie is afgelopen; links naar audio-files zijn verwijderd >

Gooi uw gewicht in de strijd voor de vluchtelingen in Soedan. Een op de zeven inwoners van Soedan is op de vlucht, ruim vier miljoen mensen. Ze hebben hun huis, hun dorp, hun vee en soms hun familie moeten achterlaten. Op zoek naar bescherming trekken zij al jaren van plaats naar plaats.

Uw gewicht is goud waard, althans voor de vluchtelingen in Soedan. Stichting vluchteling roept heel Nederland op om zijn gewicht om te zetten in guldens, kwartjes mag ook, en over te maken op giro 999. Vier miljoen vluchtelingen in Soedan wachten op uw steun. Maak de nationale actie 'Een piek per kilo' tot een succes.

Geersing Muziek stelt 2 radiospots en 1 interview voor download ter beschikking. De spots zijn gecomprimeerd in het MP-3 formaat. Als u nog geen MP-3 player heeft kunt u deze downloaden; de player is o.a. beschikbaar voor Apple Macintosh en Windows.

 

Soort
Grootte
lengte
formaat

Spot 1

1 Mb
30s
256kbps

Spot 2

1 Mb
30s
256kbps

Interview

1,9 Mb
4 min 12s
64kbps
Bij eventuele technische problemen kunt u kontakt opnemen met Jan Pieter Geersing. Voor vragen omtrent de aktie kunt u kontakt opnemen met Polly Breur van Stichting Vluchteling: (070) 346 89 46.

Home | Wie | Studio | Demo | Offerte | Contact