S H O

Samenwerkende

Hulporganisaties

 

Artsen zonder grenzen

Kerken in aktie/SOH

Memisa

Mensen in Nood

Nederlandse Rode Kruis

Novib

Stichting Vluchteling

Tear Fund

Terre des Hommes

Unicef Nederland

< deze aktie is afgelopen; links naar audio-files zijn verwijderd >

De nationale actie Vluchtelingen Kosovo die is gestart door de samenwerkende hulporganisaties is in volle gang. En dat is hard nodig. Meer dan een half miljoen Kosovaren zijn nog steeds op de vlucht en hebben niets meer. De samenwerkende hulporganisaties willen graag helpen. Maar daar is geld voor nodig. Veel geld. Het Gironummer 555 is inmiddels actief, maar dat moeten de luisteraars natuurlijk wel weten. Vandaar dat wij een beroep willen doen op een stukje van uw zendtijd.

Fons de Poel heeft de tekst ingesproken voor het 30 seconde durende radiospotje dat u op deze pagina vindt. Jan Pieter Geersing heeft vervolgens de productie op zich genomen, de muziek gecomponeerd en ervoor gezorgd dat u de radiospot kunt downloaden van deze internetpagina. Beide heren hebben dit geheel op vrijwillige basis gedaan.

Aan u het verzoek deze bereidheid ook te tonen. Help de vluchtelingen uit Kosovo door de radiospot zoveel mogelijk uit te zenden.

Mocht u nog vragen hebben, dan kunt u mij bellen. Het telefoonnummer is: 070-44 55 882 of 070- 44 55 725. Mailen kan ook: nreijnen@redcross.nl

Alvast veel dank,

Nicole Reijnen, SHO


Radiospot download instructies:

De spot is gecomprimeerd in het MP-3 formaat. Als u nog geen MP-3 player heeft kunt u deze downloaden; de player is o.a. beschikbaar voor Apple Macintosh en Windows.

Let op: de spot voldoet aan de radio uitzend norm mits er gebruik wordt gemaakt van een professionele geluidskaart. Bent u niet in het bezit van een dergelijk kaart dan zal de geluidskwaliteit in belangrijke mate afnemen. In dat geval adviseren wij u kontakt op te nemen met Nicole Reijen van de SHO.

 

Titel
Grootte
lengte
formaat
Componist/uitvoerende
Kosovo Radio spot
1 Mb
30s
48kHz 256kbps MP3 stereo
J.P. Geersing

Bij eventuele technische problemen kunt u kontakt opnemen met Jan Pieter Geersing. Voor vragen omtrend de aktie kunt u kontakt opnemen met Nicole Reijen van de SHO: 070 44 55 882 of 070 44 55 725.


Home | Wie | Studio | Demo | Offerte | Contact