Overige producties

 

overige producties...

All music on this site contain musical rights. Please contact us for using this music in any medium. Usage without permission is illegal.

Vakantietaal

 

Op Vakantietaal.nl kun je deels gratis een bliksemtaalcursus in mp3 voor je vakantie downloaden. GM heeft alle opnamen van de 'native speakers' gestroomlijnd en zodanig bewerkt dat ze ook op hele simpele pc-speakers goed te horen zijn. Luister maar...

Stardog

StArdog was in de jaren '97 en '98 dagelijks te zien en vooral te horen in de STER blokken van Ned 1, 2 en 3. GM was verantwoordelijk voor het auditieve gedeelte. Klik hier om naar de StArdog pagina te gaan.

Gemeente Haarlemmermeer

Funcke Ontwerpers maakte voor de gemeente Haarlemmermeer 2 Kabelkrant commercials die beide dienden te worden voorzien van Stock muziek. De muziek keuze heeft Funcke zelf in eigen tijd kunnen bepalen met behulp van de door GM ter beschikking gestelde database op CD-ROM. Uiteindelijk werden de beide commercials afgeleverd in MPEG-2 formaat.

Nemo

 

 

Een laser- en een kinetische tentoonstelling liggen aan de basis voor de samenstelling van respectievelijk 2 muziek compilaties voor het Nemo in Amsterdam, volgens eigen zeggen "veel meer dan een wetenschapscentrum in een fascinerend gebouw"

1-De muziek voor de lasertentoonstelling bestaat uit een compilatie van 60 minuten Stock-muziek die volgens een bepaald compositie model is opgebouwd. Naast de muziek is de productie voorzien van spannend sound-design ter ondersteuning van de aanwezige lasers. Het geheel is extreem stereo gemixt om het effekt te vergroten.

2-De muziek voor de kinetische tentoonstelling bestaat uit een compilatie van 60 minuten Stock-muziek afgewisseld met eigen composities die volgens een bepaald compositie model is opgebouwd. De muziek bestaat uit varierende genres met beweging als uitgangspunt.

My Oppurtunity.

|Luister|

Voor de dokumentaire "Is Paul McCartney dood?" van AVRO's 'Steenen Tijdperk' werd de al eerder door GM gecomponeerde song 'My Oppurtunity' ingezet. De dokumentaire is op vele verzoek reeds enkele malen herhaald.

King Arthur

In opdracht van Huis aan de Amstel tekende Geersing voor muziek-opnames van het Amsterdam combattimento consort, de montage van muziek en gesproken woord waarna het geheel na mastering resulteerde in de CD 'King Arthur'; een opera van Purcell voor iedereen vanaf 8 jaar. De opening vond plaats in het Holland Festival.

Nationale hulpaktie Kosovo

Demo en download pagina

In het kader van de 'Nationale hulpaktie aan Kosovo' componeerde/produceerde Geersing Muziekproducties AV belangenloos een radiospot, welke minstens eenmaal per uur op iedere(!) nationale radiozender ten gehore is gebracht. De spot is ingesproken door Fons de Poel van KRO's Netwerk.

 

 

Stichting Vluchteling

Demo en download pagina

In het kader van 'Wereldvluchtelingen week' (van 30 augustus tot 5 september 1998) stelde Geersing Muziekproducties AV materiaal voor radio uitzendingen ter beschikking van 'Stichting Vluchteling'.

Nationale hulpaktie Soedan

|Luister|

De samenwerkende hulporganisaties -Artsen zonder Grenzen, Kerken in aktie/SOH, Memisa, Mensen in Nood, Nederlandse Rode Kruis, Novib, Stichting Vluchteling, Tear fund, Terre des Hommes en Unicef Nederland- roepen het volk op via een radio- en TV campagne geld in te zamelen (Giro 555!) voor de slachtoffers van de droogte en de oorlog in Soedan. De muziek voor deze spots bestaat uit een compilatie van diverse Stock muziek libraries en is dagelijks veelvuldig te horen in de maanden april en mei '98 op radio en televisie. De stem is van Bob van der Houven.

Sneek Online

GM tekende voor het concept, de muziek en de montage van radiocommercials van de Digitale Stad Sneek. De spots zijn ingesproken door Rinie van den Elzen en worden regionaal en via internet uitgezonden.

GM maakte in opdracht van Frenzy Communication Arts het sounddesign voor 'Loeki en de Italie connectie', te zien op de site van de STER.

Willem Wever

GM ontwierp voor de website van NCRV's 'Willem Wever' sound-design en arrangeerde de leader tot een MIDI-file.

 

 

 

 

Slagerij van Kampen

GM was mede-verantwoordelijk voor de productie van de CD 'Link' van Slagerij van Kampen.

 

 

 

Veronica Sport

GM arrangeerde 'Guitar Man' van Elvis Presley voor Veronica Sportmagazine.

 

Home | Wie | Offerte | Contact