Hoe gaat het een en ander in zijn werk?

Muziekcompositie

De opdrachtgever wil zijn/haar product voorzien van muziek. In deze fase is het voor ons belangrijk precies te achterhalen welke muziek-stijl de opdrachtgever in gedachte heeft. Vaak worden er ter verduidelijking sferen aangegeven om een stijl aan te geven. Het komt ook voor dat de opdrachtgever een muziekstuk laat horen om iets duidelijk te maken.

Zodra de stijl bepaald is worden er in eerste instantie altijd 1 of 2 demo's gemaakt. Een demo is een goede methode om de wens van de opdrachtgever te weerspiegelen. Pas na goedkeuring van de demo wordt overgegaan tot het uitwerken van de compositie.

Als het budget het toelaat zetten wij muzikanten in. We beschikken over een muzikantenbank, een bestand met muzikanten waarmee we graag werken. In principe kan ieder akoestisch instrument worden ingezet.

Stijl

In principe kan er in iedere muziekstijl worden gecomponeerd, bij voorkeur afgewerkt met een modern jasje. Luister zelf maar eens naar de verschillen tussen de klassieke bezetting van 'Hart en Ziel' en de tropisch sferen in 'de Reiskrant' of de mistieke klanken uit 'Kirchizie'.

Wat kost dat allemaal?

Voor productiewerk (alles behalve muziek-compositie) hanteren wij een vast uurtarief. Het is niet mogelijk om een vaste prijs te hanteren voor het componeren van muziek, dat is namelijk geheel afhankelijk van de wens en toepassing (zie offerte). Geersing Muziek faktureert op basis van Payroll Services B.V.

 

Heeft u nog vragen? Bel of mail ons!

Home | Wie | Studio | Demo | Offerte | Contact